EasyQlik Community

Networking port 5003

Hi,
I am wondering if anyone has faced the following issue.
I have 3 discrete deployments of QSDA, 1 works perfectly, the other 2 doesn’t.
All firewall request from our networking team have been completed, however when testing via Telnet to port 5003 I am getting no connection at all.

Working Server:
TCP 0.0.0.0:5003 WORKINGSERVER:0 LISTENING
TCP 10.24.169.53:5003 LAPTOPCONNECTION:60786 ESTABLISHED
TCP [::]:5003 WORKINGSERVER:0 LISTENING
TCP [::1]:5003 WORKINGSERVER:58310 ESTABLISHED
TCP [::1]:5003 WORKINGSERVER:59006 ESTABLISHED
TCP [::1]:58310 WORKINGSERVER:5003 ESTABLISHED
TCP [::1]:59006 WORKINGSERVER:5003 ESTABLISHED
NON WORKING SERVER
TCP 10.23.169.55:4747 SERVER:50032 ESTABLISHED
TCP 10.23.169.55:50032 SERVER:4747 ESTABLISHED
TCP 127.0.0.1:5003 SERVER:0 LISTENING
TCP [::1]:5003 SERVER:0 LISTENING
TCP [::1]:52043 SERVER:5003 TIME_WAIT
TCP [::1]:52044 SERVER:5003 TIME_WAIT
TCP [::1]:52051 SERVER:5003 TIME_WAIT
TCP [::1]:52052 SERVER:5003 TIME_WAIT
TCP [::1]:52053 SERVER:5003 TIME_WAIT
TCP [::1]:52054 SERVER:5003 TIME_WAIT
TCP [::1]:52056 SERVER:5003 TIME_WAIT

Hi Francis,

  1. Do these servers respond on http://localhost:5003 if you are directly on the server?
  2. To listen on all addresses (not localhost), an Enterprise license must be applied. Have you activated a license on all three servers?

-Rob

Hi rob,

  1. All 3 servers respnd on http://localhost:5003.
  2. 1 server is not connected to inet so understandable, working with our team to have inet granted
    2nd server which is failing does have license applied